sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Jee, juhlapaikka!


Meille selvisi vihdoin tuleva hääpaikkamme, jihuu!
Peruutimme ensimmäisen varauksemme Maskun kankaisten kartanoon todella huonon palvelun takia. Paikka olisi ollut täydellinen mutta en halua häitämme enää siinä paikassa juhlia ja nyt löysimme (luojan kiitos) paikan joka sai minulle hymyn huulille! Hymyilytti väkisin kun siellä kierteli, vaikka paikka onkin todella erilainen millaista alunperin etsimme. Täten häämme siirtyvät pidettäväksi Raumalle mutta päivämäärämme tulee pysymään samana. :) 

Juhlapaikassa yhdistyy arvokkaan näköinen juhlatila ja sen lisäksi illan tansseille löytyy pihapiiristä todella kiva ja söpö lato  :> Piha on kaiken lisäksi todella kiva ja tilava!

Paikka on kuitenkin mitoitettu 80 hlölle joten joudumme hieman supistamaan vieraslistaamme.

Hääpaikan lukkoon lyöminen vähensi stressitasoja samantien ja vihdoin tuli olo että nyt voi hengähtää ja rauhassa suunnitella häitä :) 

Tilassa on ihanat kultaiset kattokruunut, joten kulta tulee olemaan nyt myös yksi hääväreistä.
Blushing pink ja kulta ovat onneksi täydelliset yhdessä! =)



2 kommenttia:

  1. Hienoa että teidän juhlapaikka on löytynyt, me vielä etsitään ja siitä on tullut yllättävän kovaa stressiä! Helsingistä ei selvästikään löydy paikkaa josta tykkäisin! Haaveilen maalaisromantiikasta, saa nähdä mitä löytyy.. http://tahdonkaiken.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, juhlapaikan löytäminen helpotti kyllä todella paljon! Helsingissä on onneksi melko paljon valinnanvaraa! :) Tsemppiä etsimiseen, kyllä se oikea paikka vielä löytyy =)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥