torstai 25. helmikuuta 2016

Hääkattaus

Meidän häiden pääväreiksi on valikoitunut valkoinen, beige, vaaleanpunainen sekä ripaus ruusukultaa.
Vaaleanpunaista ei välttämättä tule muuta kuin kukkiin. Kaasoille haluaisin beigensävyiset maksimekot päälle ja juhlapaikan kattoon paljon valkoisia pompomeja :) Pöytien koristelua tulee varmasti hallitsemaan valkoinen väri.

Haluan pöytiin simppelin koristelun: kynttilöitä ja kukkia. En vielä tiedä miten ja missä tuo ruusukullan sävy tulee esiintymään, mutta johonkin sitä haluan :DTälläiset sävyt siis mielessä:


Tässä kattauksia joista pidän;


Minusta nämä kattaukset ovat aivan ihania!
On niin paljon erilaisia ideoita, että pää menee ihan pyörälle!! Aivan liikaa vaihtoehtoja :D

  

Meillä tulee olemaan häissämme noutopöytä pöytiintarjoilun sijaan, joten lautasia ei varmaan ole pöydissä valmiina katettuna.. 
Jos hääbudjetti olisi rajaton, haluaisin ehdottomasti kattaukseen sellaisen astiaston ja ruokailuvälineet joita ei perus-pitopalveluilta löydy!

Budjettia (ja järjellä) ajatellen tulee meille tottakai pitopalvelusta ihan perus-astiasto. 

Iltaa varten aion kuitenkin tehdä jokaiselle vieraalle oman boolilasin, jota varten onkin alkanut järjetön suolakurkun syönti! :D Ne purkit sattuu olemaan just täydellisen kokoiset ja malliset. Joten onneksi tässä on vielä 1,5v aikaa syödä kurkkua jotta saa 100 purkkia tyhjäksi :D 

Kaasot saa varmasti myös tehtäväkseen tyhjentää noita kurkkupurkkeja jos meidän varastotilanne näyttää huonolta ensi vuoden puolella! (soriii!!)Olen miettinyt kattauksen servettejä, ja kovasti haluaisinkin hankkia kankaiset servetit. Niiden hinta vain sattuu olemaan naurettavan korkea jopa vuokratessa. Voipi olla että tuleva anoppi saa tehtäväkseen ommella sellaset muutamat (100) kangasservettiä ikean lakanoista tai verhoista.. :D 

Jälkiruokaserveteiksi haluaisin jotain vähän omaperäisempää, ja nykyään saakin tosi kivoja teetettyjä servettejä, esim hääparin nimillä tai/ ja päivämäärällä jne :)


  
Okei, ehkä nyt alan rauhoittumaan näitten hääjärjestelyiden kanssa.. Häihin 1,5v aikaa ja mä aiheutan itelleni päänvaivaa tulevista serveteistä..?!? :D Myöntäkää muutkin tulevat morsiamet että nää on jo ihan ajankohtaisia asioita! :D
Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille! <3

5 kommenttia:

 1. Dunilla on aivan ihanat Brilliant sarjan suuret kangasmaiset servetit, jotka ovat käyttökelpoinen vaihtoehto noille kankaisille lautasliinoille (kalleuden vuoksi). :)

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi sekopää mietiskelee pöytiin tulevien "timanttien" kokoa ja häihin aikaa 3 vuotta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei se on ihan täysin normaalia!! :Dd kiva kuulla etten ole ainoa! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥