lauantai 13. helmikuuta 2016

The start

Hei ja tervetuloa lukemaan Hymyilevät kasvot (mustavalkoinen)️
Olen ikuinen häähullu, ja olen unelmoinut omista häistäni jo pienestä pitäen. Viime elokuussa sanoin erittäin yllätettynä ja onnenkyyneleiden keskellä kyllä mieheni polvistuessa satumaisessa Monacossa ja heti kihlajaisten jälkeen alkoikin kova häiden suunnittelu! 
Meillä järjestelyt alkoivat sopivan juhlapaikan etsinnällä vuodelle 2017. En tiedä onko täydellistä hääpaikkaa olemassakaan? Mutta kuvitelmat sellaisesta ainakin löytyy...
Aluksi oli suunnitelmana etsiä täydellinen navettarakennus jossa saisi järjestettyä ihanat rustiikkiset häät.

Turun seudulta löytyikin muutama vaihtoehto mutta kaikista löytyi kuitenkin jokin pieni vika. Jollei vika ollut paikan säännöissä tai hinnoissa niin sitten tilalta ei löytynyt paikkaa jossa meidän vihkiminen olisi voitu toteuttaa.


Kuukausien vieriessä eteenpäin olen tajunnut kuinka paljon kaikki oikeasti maksavat. Kaikki asiat joihin tulee hää -etuliite, ovat heti todella paljon kalliimpia. On sitten kyse kukista tai kampauksista, nousevat hinnat rutkasti.
Vaikka päivä tuleekin olemaan ikimuistoinen, niin ei sen takia kannata mihinkään velkavaikeuksiin itseään laittaa. Itselle ainakin tuntuu vieraalta että joutuisin ottamaan häitä varten lainaa. Siksi aloitimmekin suunnittelun jo hyvissä ajoin, että saa nuo maksamisetkin jakaa monelle kuukaudelle.


Aloin kirjoittamaan blogia, jotta saisin tästä myös itselleni kivan muiston häiden järjestämisestä :)
Toivottavasti tästä tulee olemaan hyötyä myös muille tuleville morsiamille! :)
Aikeenani on kirjoittaa suunnittelun eri vaiheista, aina budjetista häiden pieniin yksityiskohtiin.
Kaikkea en tietenkään ennen häitä halua paljastaa täällä, nimittän haluan osan jutuista pysyvän yllätyksenä tuleville vieraille! :)

Tervetuloa siis lukemaan ja suunnittelemaan kanssani! :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥