sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Hääbudjetti

Alustavaa budjetin suunnittelua:


- Paikka 500€

- Pitopalvelu 3400€

- Koristelu 400€

- Hääkuvaus 1750€

- Juomat 450€

- Muut 1000€ (laulaja, yöpyminen hääyönä, jne)         


                                                                 
        ~ 7500€ 
  
Saa nähdä miten budjettimme tulee pitämään, mutta tästä suunnitelmasta lähdemme liikkeelle.


Isovanhempani ovat lupautuneet maksamaan kaikki kukkasemme, joten se tuo suurta helpotusta budjettiin!


Emme laske budjettiimme pukuja, sormuksia tai häämatkaamme. Meidän on tarkoitus teettää/ostaa molempien puvut ensi talven Aasian reissulta!


Tämän kaiken lisäksi tulee tietenkin vielä monta muuta asiaa kuten häämeikki- ja kampaus, hääkengät- ja laukku, minun korut..Ja vaikka mitä muuta! Näiden lisäksi haluan myös maksaa kaasoilleni kampaukset hää-aamuna!


Joistain asioista on tietenkin luovuttava, että budjetti pysyy inhimillisenä. Muun muassa videokuvaaja on sellainen jonka olisin halunnut ottaa, mutta se venyttäisi budjettia turhan paljon.


Halusimme panostaa loistavaan hääkuvaajaan, sillä kuvat ovat kuitenkin sellaisia joita katsellaan vielä vanhana kiikkustuolissa. Ja on tärkeää että tuosta päivästä johon on panostanut niin paljon, löytyy paljon kuvia muistojen lisäksi!
Vaikka tottakai vieraatkin ottavat kuvia päivän mittaan, mutta haluan heidän voivan keskittyä juhlimiseen täysillä, eikä keikkumaan kameran takana.

Olen kirjoittanut kaiken ylös mitä olen tähän mennessä häitä varten ostanut, jotta tiedän vähän missä mennään budjetin kanssa! Facebookin kirpparilta on tullut ostettua sellaiset kevyet 200 tuikkukippua ja Finnmarilta ihania jalallisia booliastioita. Näiden lisäksi varastoon on tiensä löytänyt hääkorteille ihana puulaatikko sekä sikaribaarin somisteet.. :D Näistä on hyvä lähteä liikkeelle. En edes halua ajatella miltä meidän varasto näyttää ensi vuonna tähän aikaan vuodesta.. Ja jos ja kun tässä välissä ehdimme vielä vaihtamaan asuntoa ennen häitä, niin on häätavaroille varmasti hommattava erillinen muuttokuorma :D 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥