lauantai 23. huhtikuuta 2016

Pillejä!!

Täällä aletaan pikkuhiljaa sopeutua uuteen kotiin, pientä sisustamista lukuunottamatta! Tavarat ovat paikoillaan ja ainoastaan työhuone on vielä kesken..
Hääasiat on siis taas saaneet tilaa, kun on ollut aikaa miettiä myös niitä! =)

Sain uudesta kodista käyttöön ison laatikon häälaatikoksi, koska nyt meillä on paljon enemmän kaappitilaa kuin ennen, wihii!
Mutta asiaan, eli tekstin otsikkoon; itse pilleihin..
En oo mitenkään sekasin... Koska on aivan täysin normaalia että ostat jo 1,5 v ennen häitä pillejä!??! Eikö niin??? Tuleva sulhanen ei ollut ihan samaa mieltä.... Okei, tiedän että välillä menee hääjutut vähän överiksi, mutta onkos sillä sitten niin väliä? :D Hävettää myöntää, mutta mulla on nyt häitä varten noin 200 paperipilliä :-DDD (vieraita tulossa n. 80 - 90) Olin jo päättänyt että nyt saa pillit riittää, mutta viime viikolla käväsin pikasesti Tigerissä ja sinne oli tullut aivan ihania paperipillejä!!! Ja vielä kultaisilla raidoilla, joten olihan niitä nyt ihan pakko ostaa! Kannattaa käydä katsomassa jos kulta on häiden teemavärinä! Tai sininen, tai vihreä, ihan mikä vaan koska värejä riitti!






Mä haluan ehdottomasti tehdä jokaiselle vieraalle oman boolilasin, ja niitä varten siis olen hamstrannut noita pillejä.

Vinkki: Boolilasit teemme pienistä Pirkan cocktail-kurkkupurkeista.

Nyt viime viikkojen aikana on tullut kierreltyä uuden kodin ansiosta kaikki mahdolliset sisustuskaupat, ja niistä löytyy kyllä niin ihania juttuja myös hääkäyttöön! 
Joitain sisustusliikkeitä olen ihaillut jopa miettien niitä mahdollisina hääpaikkoina, niin hienoja nimittäin ovat!

Toinen juttu joita haluan häihin on omien tarrojen teettäminen!
Niitä aion käyttää esimerkiksi juomalaseissa, viinipulloissa, vesipulloissa ja kutsukorttien kirjekuorissa =) Tilasin jo koekappaleet Ebaysta, hintaan 4€ ( noin 80 tarrraa!!!)


(Kuvat; Pinterest)


Onkos muilla samanlaisia suunnitelmia? :)

Nyt saunanlämmitys puuhiin, palaillaan taas uusien ideoiden kera! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥