tiistai 16. elokuuta 2016

DIY Boolimukit

Järjestettiin edellisviikonloppuna ystävälleni babyshowerit meillä kotona, ja sain nyt häitä varten keräämilleni lasipurkeille tekemistä, nimittäin purkit toimivat juomalaseinamme.

Aloitin purkkien keräilyn ajoissa, jotta saisin tehtyä kaikille häävieraille omat boolilasit.
Niitä en kuitenkaan nyt suunnitelmien muututtua ala Espanjaan asti raahaamaan, joten onneksi olen keksinyt niille näin ollen muuta käyttöä! =) Lasipurkkeja ei ehtinyt kerääntymään onneksi vasta kuin noin 15 kpl, joten ne mahtuvat hyvin olemaan keittiön kaapissa..

Tässä kuitenkin siis vinkki hyviksi havaituista DIY juomalaseista! =)





Minusta lasit eivät kaivanneet enempää koristelua, häihin olisin kuitenkin laittanut niihin liitutaulutarrat ja niihin jokaisen nimet. Laseina toimivat siis pirkan cocktailkurkku-purkit =D


Tässä vielä vinkki erilaiseen maljan kohotus -juomaan: (kuvat meidän alkudrinksuista, koska tottakai babyshowereilla kuuluu olla sellaiset.)

Pienellä ehostuksella vichyistä tuli mielestäni todella kivat =)
Minusta olisi ihana saada häihin myös tarjolle jotakin tämän tapaista!




Mulla seuraavat kaksi viikkoa meneekin Espanjan auringon alla Sangriaa maistellen ja häitä suunnitellen, joten palaillaan uusien ideoiden kera sen jälkeen! :)

7 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä ihana idea, valitettavasti meillä ei vaan taida kertyä samankokoisia tähän sopivia lasipurkkeja juurikaan.. Pitäisi valjastaa sukulaisetkin mukaan keräilemään että saisi tarvittavan määrän kasaan häihin mennessä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin laitoin kaikki kaasot ja sisarukset keräyshommiin! :D

      Poista
  2. Hienolta näyttävät! Meidän häissä oli juurikin liitutaulutarralla varustetut boolilasit (= pienet pilttipurkit) :) Toivottavasti oli ihana Espanjan reissu!

    VastaaPoista
  3. Hienolta näyttävät! Meidän häissä oli juurikin liitutaulutarralla varustetut boolilasit (= pienet pilttipurkit) :) Toivottavasti oli ihana Espanjan reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne liitutaulutarrat ovat kyllä niin kivat!! :) Ja kiitos, oli kyllä ehdottomasti ihana reissu! =)

      Poista
  4. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

    Hyvää alkusyksyä toivotellen,

    Love Me Do -häämessujen Hanna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥