torstai 11. elokuuta 2016

Vieraslahja

Heti häiden suunnittelun alussa mieleeni tuli vieraslahjat. Kaikki muistaa nuoruudestaan nuo pussukoihin pistetyt mariannekarkit/konvehdit joissa luki ehkä jokin pieni rakkausruno? Ja kuinka se oli niin kiva viedä kotiin muistoksi häistä..
Anyway, näin 15 vuotta myöhemmin mietin kuka sellaisen haluaa? Joo, toki sen suklaan sieltä sisältä, mutta pussukka ja runo? Tai nykypäivänä ehkä jotain muuta? Ideana ja kattauksessa ihan kiva, mutta ei kukaan haluaa siihen omaan ryjälaatikkoon joka kotoa löytyy, ehdoin tahdoin lisää tavaraa.. Vai mitä mieltä olette?

Näin ollen vieraslahjan tulisi olla mielestäni oikeasti käytännöllinen tai toisessa tapauksessa syötävissä jos sellaisen haluaa antaa.. Koska vieraat ei niitä kuitenkaan halua heittä pois muttei kuiteskaan laittaa siihen laatikkoonkaan josta löytyy vielä edellisistäkin häistä kovettuneet karkit...

Tässä minusta kivoja ideoita vieraslahjoiksi, jos sellaisia haluaa antaa! 






Tulitikut ja pullonavaaja?! Niitä tarvii aina, ja tulitikut kaiken lisäksi kuluu pois!
Skumppaa, todellakin! Sen voi juoda pois jo vaikka juhlissa jos ei halua kotiin kantaa.. Ja macaroonsit tai muu syötävä juttu mihin ei sisälly runoja tai säilytettäviä rasioita, käy!!

Naisvieraille on minusta helpompi keksiä käytännöllisiä vieraslahjoja, mutta miesvieraat onkin sitten asia erikseen!

Pienen budjetin häissä minusta on ihan oikein jättää vieraslahjat kokonaan pois :)

2 kommenttia:

  1. Minusta vieraslahjat ei mitenkään ole välttämättömiä. Mutta jos vieraslahjaan päätyy, niin liputan ehdottomasti jonkin käytännöllisen puolesta. Karkit taitaa melkeinpä olla ainut lahja, joka sopii (melkein) jokaiselle. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥