torstai 2. helmikuuta 2017

Ruusunterälehtiä!

Me päätettiin, että meille tulee perinteisen riisin heiton tilalle käyttöön ruusunterälehdet! Niitä on näkynyt paljon häissä, ja vaikka onkin vähän ehkä "kulunut" käytäntö (ja varmaan jopa yleisempi kuin riisin heitto) ja kovasti olisin halunnut keksiä tähän jotain omaperäisempää, niin näimme parhaaksi vaihtoehdoksi valita meidän vihkimiseen terälehdet. Niiden lentäessä hääparin ylle, tulee ainakin ihan mahtavia kuvia, sehän on se pääasia? :D Me ei vielä tiedetä missä vaiheessa me saadaan ruusunterälehtisade päällemme, mutta varmaankin vasta kun saavumme meidän juhlapaikalle. Perinteistä kirkkoa kun ei ole vihkimisessämme, niin ei noita terälehtiä oikein voi heittää heti vihkimisen jälkeenkään..Hmm?

Ruusunterälehtiä saa vaikka missä väreissä, ja tarvittaessa niitä pystyy myös värjäämään. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, ettei terälehdet likaa hääpukua! 
Heittotarkoitukseen tulevat terälehdet voivat hyvin olla kukkakaupan 2. tai 3. laatua, ja hyvällä tuurilla ne voi saada jopa kaupanpäällisiksi muiden hääkukkien oston yhteydessä.

Haluan että ruusunterälehdet ovat "paketeissa" vieraille, sen sijaan että olisivat jossakin korissa mistä kukin voisi ottaa kourallisen. Ostinkin tähän tarkoitukseen jo aikaisemmin kakkupaperia ja eilen kokeilin toteuttaa ideani! :) Mun ostama kakkupaperi oli melko ohutta, joten sitä ei ollut ihan niin helppo käsitellä, eikä siitä tullut kovinkaan tukeva, mutta ajaisi varmasti asiansa. Mun oli tarkoitus nitoa tötteröt kiinni, mutta niittejä ei oikein saanut kunnolla piiloon, niin siirryin suosiolla liimapuikkoon. Nitojalla homma olisi nopeampaa mutta vaatisi jonkinlaisen koristeen piilottamaan niitit.. Tein aikalailla raakaversion, mutta jaan silti teille nyt kuvia toteutuksestani:) Aion ehdottomasti tehdä näitä häihimme, täytyy vain etsiä hieman jäykempää ja paksumpaa kakkupaperia!  

Kokeilin vielä hieman tuunailla tarroilla ja ruseteilla kakkupaperi-tötteröitä,
 mutta oma silmäni tykästyi kyllä eniten tähän simppelimpään vaihtoehtoon, jossa pysytään mahdollisimman yksinkertaisessa ulkomuodossa! 
Lisäsin vielä lopuksi tötteröön nauhan kiinni, niin ne saisi sitten halutessaan roikkumaan esimerkiksi vihkipaikalle tuoleihin.


p.s. Meidän hääpäivälaskuri näytti eilen tasan 200 päivää!! 

3 kommenttia:

 1. Semmonen mattateippi on hyvää tohon hommaan. On myös aika huomaamaton, ja varmasti nopeempi kun liimaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu okei, kiitos vinkistä! :) Täytyy käydä ostamassa! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥