perjantai 27. tammikuuta 2017

Paikkakortti


Minulle ainakin oma äiti tulee olemaan "kunniavieraana" häissämme, samoin myös sulhasen äiti. Haluan huomioida heidät jotenkin häissämme, mutten vielä tiedä miten sen toteutan.
Vihkimisessä perhe nyt istuu tietenkin etummaisella rivillä, mutta Pinterestiä selaamalla löysin kivoja inspiraatiokuvia, miten morsiamen ja sulhasen äideille oli merkitty erikseen omat paikat, tietenkin lähimpänä hääparista. Siitä sainkin idean yrittää toteuttaa myös meidän äideille omat paikkakortit.

Paikkakortit laitetaan siis vihkimispaikalle, heidän paikoilleen tuolien selkänojasta roikkumaan.

Tein itse nyt vain pikaiset koeversiot, teen lopulliset versiot myöhemmin kun löydän tähän tarpeeseen sopivaa pahvia! Tein kortit yksinkertaisesti Wordilla, kukkakuvion etsin Pinterestistä ja kopioin sen Wordiin. Tulostin ne ihan tavalliselle paperille ja liimasin kiinni pahviin. Nyt multa ei löytynyt kaapista vielä mitään järkevän väristä pahvia, niin täytyy tosiaan tehdä lopullinen toteutus myöhemmin.


Leikkaa & liimaa ja sen jälkeen vähän silkkinauhaa kiinni niin avot, paikkakortit äideille on valmiit 6 kommenttia:

  1. Nämä on aivan ihanat! Olen itsekin miettinyt jonkunlaisten paikkakorttien tekemistä ainakin molempien vanhemmille ja minun mummolle :) Kiitos inspiraatiosta, ehkä saan lähiaikoina paikkakortit tehtyä!

    VastaaPoista
  2. Ihanan simppeliä ja kaunista! :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten söpöt! Ihana yksityiskohta. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥