maanantai 23. tammikuuta 2017

Love me do -messut


Noniin, häämessuilta kotiuduttu!
Pitkä päivä oli eilen, sillä mun bussi kohti helsinkiä lähti jo aamulla klo 7.40!
Starbucksin avulla lähti onneksi päivä käyntiin ja ohjelma Love me do -messuilla alkoi heti klo 11.30 Blogimiitillä.
Olin siis taas kutsuvieraana messuilla, ja oli ihana ja tapahtumarikas päivä muiden hääbloggaajien kanssa.

Alkuun juotiin kuoharit ja sitten saatiin hetki aikaa käydä tutustumassa messujen tarjontaan. Messualue oli hieman laajentunut viime kerrasta ja tuntui että näytteilleasettajia oli enemmän kuin viime vuonna, tai sitten ainakin enemmän minua kiinnostavia kohteita. 

Näytteilleasettajat olivat mielestäni tänä vuonna panostanut enemmän pisteisiinsä, joten ihailtavaa ja kuvattavaa todellakin löytyi.




Kiertelyn jälkeen palasimme lounaalle jonka meille tarjoili KP-catering ja juomistamme huolehti Henkell & Co.



Hyvän lounaan jälkeen Glitternisti tuli tekemään halukkaille ihania glitter-meikkauksia! Tiesittekö että heidät on mahdollista tilata juhlapaikalle tekemään esimerkiksi illalla naisille / halukkaille upeat glittermeikit?!? Aika hauska idea! :D



Kun osa jonotti meikkaukseen niin me lähdettiin Filosofin morsiamen kanssa vielä tutustumaan hieman messutarjontaan! Etenkin sukkanauhat, korut ja hunnut kiinnostivat meitä, ja niitä oli nyt selkeästi enemmän tarjolla kuin aikaisemmilla messuilla.

Itse en messuilta tehnyt ostoksia, mutten kuitenkaan lähtenyt sieltä tyhjin käsin, vaan taas meidät hääbloggaajat oli huomioitu ihanilla goodie-bageilla. Tällä kertaa kasseihin tiensä olivat löytäneet tuotteita seuraavilta yhteistyökumppaneilta: Okabo Organic, Mellis, Viking Line, Madara, Leader, ja Depend.


Klo 14.30 olikin aika siirtyä jo katsomaan hääpukumuotinäytöstä, ja voi että ne ovat kerta toisensa jälkeen vain toistaan ihanempia! Niissä pääsee niin siihen hääfiilikseen!!
Tämän muotinäytöksen kruunasi vielä lopuksi romanttinen kosinta, wau! Yksi hääpukumalleista sanoi kyllä miehelleen joka kosi häntä ihanan kuoron saattelemana! Ihan kyyneleet siinä valuivat ja kylmät väreet menivät!

Sen jälkeen oli vuorossa vielä jälkkärikakut, jonka meille tarjosi say it with cake -yritys. Kakku oli todella upea ilmestys, ja yllättävän heppo leikata kaiken lisäksi!! Tuntuu että yleensä noita hienompia kakkuja on tosi vaikeaa saada leikattua. 




Minusta Love me do -messut olivat todella onnistuneet, ja uskon että ne joilla hääsuunnittelut ovat vasta ihan alussa, saavat messuista paljon inspiraatiota ja varmasti myös löytää sopivia palveluntarjoajia. Kaiken lisäksi messujen ilmainen sisäänpääsy on suuri plussa! :)
Itse en kiireisen aikataulun takia ehtinyt ihan kaikkia pisteitä kiertää, mutta silti ehdin onneksi näkemään tosi paljon! Ehdin myös käydä pikaisesti moikkaamassa ihanaa hääsuunnittelijaamme, joka oli mainostamassa omaa hää- ja juhlasuunnittelupalveluyritystään joka toimii siis Espanjassa! :) 

Oli tosi kiva päivä ja oli niin kivaa päästä taas puhumaan häiden suunnittelusta muiden tulevien morsianten kanssa! :) Luulenpa, että nämä olivat itselle nyt viimeiset häämessut, ainakin tulevan morsiamen roolissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥