maanantai 16. tammikuuta 2017

Mennään naimisiin -häämessut

Hellurei ja terkut Mennään naimisiin -häämessuilta! =) Me lähdettiin eilen yhden kaasoistani kanssa kohti Helsinkiä ja Wanhaa satamaa, jossa oli Mennään naimisiin -häämessut! Sain meille vip-liput sinne, joten emme voineet jättää tilaisuutta käyttämättä!

Itse paikka oli aivan ihana, ja näytteilleasettajia oli paljon. Itsellä kun alkaa olla suurin osa jutuista valmiina, niin hain messuilta lähinnä vain sitä ihanaa hääfiilistä ja tietty vähän lisäinspiraatiota. Kutsukortit meiltä vielä puuttuvat ja on täysin suunnittelematta, joten niihin paneuduttiin kaasoni kanssa paremmin.

Käytiin etsimässä myös ihanan hääsuunnittelijamme piste, ja oli niin kiva nähdä hänet ja vaihtaa pikaisesti kuulumisia.

Käytiin kaasoni kanssa maistamassa ihania juustokakkuja, ja ihailemassa toinen toistaan kauniimpia sormuksia. Oltiin myös katsomassa hääpukumuotinäytöstä, jossa saimme nauttia eturivin vip-paikoista ja kilistellä skumpat siinä samalla!






Mukaani messuilta lähti lahjakassin lisäksi kasa häälehtiä. Lahjakassin sisältönä oli mm. kasvorasvaa, karkkia, suklaata, organzapusseja, puinen sydänkyltti ja tarjouksia ja alennuksia mm. Make up storeen. Lisäksi kassista löytyi vielä Viking Linen lahjakortti Tallinnan matkaa varten! :) 
Kokonaisuudessaan meillä oli siis oikein onnistunut ja hauska messupäivä! :)


Mulla oli myös yksi suuri odotus messuille, nimittäin eniten odotin, että saan messuilta käteeni uusimman Mennään naimisiin -lehden, jossa on esiteltynä lehden uudet tulevat hääblogit!!! Siellä siis Cutting the cake together, Filosofin morsian, She said yes ja Boho hääblogi esiteltynä! Oman blogin nimi ja esittely lehdessä oikeutti kyllä totaalisesti uuden skumppakilistys -kierroksen! :D

Blogi tulee siis muuttamaan Mennään naimisiin -lehden nettisivuille lähiaikoina, jee!! :)
Kiitos tuhannesti teille jotka kävitte antamassa äänen blogilleni! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥