sunnuntai 1. tammikuuta 2017

2017 & diy drinkkitikut

Wuhuu, 2017 FINALLY! Shit just got real! Tätä vuotta on aika moni tuleva morsian odotellut innolla ja vihdoin se päivä koitti kun meidän kaikkien tulevien morsianten ja bridezillojen häävuosi, THE YEAR on täällä!! Tästä tulee varmasti meistä monen ikimuistoisin vuosi, joten nautitaan siitä täysillä vaikka häästressi pääsisikin välillä valloilleen!

Itse sain nauttia vuodenvaihteesta ystävien kesken hyvän ruuan ja juoman parissa! :) Saatiin myös yksi kaasoistani ja tuleva bestman puolisoineen tutustutettua toisiinsa, joten kaikin puolin hyvä ilta myös häitämme ajatellen! :)


Tänään herättiin uuteen vuoteen yllättävän pirteinä ja sainkin aikaiseksi jopa jotakin häitämme varten, nimittäin meidän tulevat drinkkitikut!!! :D
Kävin viime viikolla etsimässä uudenvuoden koristeita (mm. kuvassa olevia ilmapalloja), ja vihdoin törmäsin muovisiin, pyöreisiin drinkkitikkuihin joita olen etsinyt jo kuukausia!! Tigerissä oli nimittäin paljon juhlatavaraa uudenvuoden juhliin, ja heillä oli valikoimissaan nyt myös drinkkitikkuja!



Nämä tarrat tilasin jo varmaan vuosi sitten ebaysta, ja ovat odotelleet laatikon pohjalla käyttöönottoa. Ne sopivat kooltaan täydellisesti drinkkitikkuihin ja siispä pääsivät nyt vihdoin käyttöön!

Mun oli tarkoitus vain testata tarrojen ja drinkkitikkujen yhteensopivuutta, mutta samalla sitten päädyinkin koristelemaan jokaisen drinkkitikun :D Onpahan taas sitten yksi asia valmiina häitämme varten!



Mitäs tykkäätte? Itse olen kyllä tosi tyytyväinen, minulle kun on tärkeää että kaikki asiat häissä on mietitty yksityiskohtia myöten, joten tottakai drinkkitikuissakin pitää olla jokin pieni detail!  :D

Meillä on hääsuunnitelmat edennyt viime viikon aikana myös pitopalvelun ja ruuan suhteen, joten niistä lisää ensi viikolla! 
Ihanaa alkanutta vuotta kaikille 

5 kommenttia:

  1. Tosi kivat drinkkitikut, nuo tarrathan sopii niihin ihan täydellisesti! Tällaiset yksityskohdat on kyllä kiva lisä :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hauska idea! Ei olisi itsellä käynyt mielessäkään. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥