keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kukkia

Onneksi vuosi 2017 VIHDOIN alkoi rullata eteenpäin, sillä mun ongelma on ollut aikaisemmin se, että olemassa on aivan L I I K A A vaihtoehtoja?!?! Siis eikö ne häät voisi jo tulla että olisi pakko tehdä päätöksiä ja myös pysyä niissä..? Sanokaa että olette edes vähän yhtä ailahtelevia, en ole uskaltanut edes päättää meidän tulevia hääkukkasia, sillä MITÄ JOS keksinkin vielä paremman/kauniimman idean?! Häät -laskuri näytti tänään 220 päivää, joten siis niin monta päivää aikaa vielä muuttaa mieli about 520 kertaa. :DDDD 

Heti kun vuosi vaihtui, aloin lyödä vihdoinkin asioita lukkoon. Nyt seuraavaksi meidän tulisi lähettää hääsunnittelijalle kuvia meidän haluamista kukkasista.

Haluan ehdottomasti juhlapaikalle paljon kukkasia, ne tuovat minusta aina tilaan juhlavuutta, kauneutta ja elävyyttä. 
Täytyy vielä vähän selvitellä mitä kukkia on elokuussa saatavilla, mutta onneksi ainakin ruusuja ja neilikoita pitäisi olla. :)

Haluamme ehdottomasti pääosan kukistamme olevan valkoisia. Tahdomme kattaukseemme jokaiseen pöytään kukka-asetelmia, sen lisäksi tilaamme minulle ja kaasoilleni kimput, sekä sulhaselle että bestmanille vieheet. Aion tilata myös erikseen heittokimpun!

Vihkimiseen tulee näillä näkymin myös hääkaari, joka koristellaan kukkasin. :)






Mites muut morsiamet? Joko te olette tehneet päätöksiä kukkien suhteen? :)



P.s. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Vip-liput on nyt arvottu ja voittajaan otettu yhteyttä. Lisää arvontoja tulossa, joten pysykää kuulolla! :)

9 kommenttia:

  1. Päätökset on niin vaikeita! Et todellakaan ole yksin.
    Meillä on hääjuhlassa metsäteema, joten mietittiin ihan vain mustikanvarpuja, sammalta ja luonnonkukkia koristamaan juhlatilaa. Siitäkin huolimatta ideoita pitäisi kokeilla (eikä muuten onnistu ihan heti...) ja päättää, millaisen kimpun haluan!

    Ensimmäisen kuvan kimppu on muuten todella kaunis!

    Eveliina/auringonkukkamorsian.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että joku muukin on samoilla linjoilla! :D
      Oi, luonnonkukilla saa varmasti todella kauniin koristelun! :)

      Poista
  2. Heh, täällä vähän sama juttu. Olen sellainen tuuliviiri etten ole uskaltanut tehdä päätöksiä asioista liian aikaisin :D nyt kun häihin on enää 7 kuukautta aikaa niin on pakko alkaa pikkuhiljaa tehdä myös konkreettisia päätöksiä.

    Kukkien suhteen meillä mennään näillä näkymin säästölinjalla. Minulle ja kaasolle ja morsiusneidoille tulee näillä näkymin kimput valkoisista neilikoista ja pöytiin jotain vihreää köynnöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että muutkin ovat samoilla linjoilla :D
      Onneksi häät lähenevät kovaa vauhtia niin nyt niitä päätöksiä on pakko tehdä :D
      Neilikat on ihania, ja kukissa säästäminen on oikeesti todella järkevä ratkaisu!

      Poista
  3. Moikka, sulla oli aikaisemmassa postauksessa Ebaysta tilattuja tarroja. Olisko sulla linkkiä sivulle josta tarrat tilasit? Itse yritin tilausta Ebayn kautta, mutta en kerta kaikkiaan ymmärtänyt missä vaiheessa tilausta ja miten hääparin nimet ilmoitetaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Eli nimet lisätään ennen maksua "message to seller" -kohtaan! :)

      Tarkoitatko noita valkoisella pohjalla olevia tarroja (drinkkitikuissa) vaiko hopealla? :)

      Poista
  4. Yes hyvä tietää, kiitos :) En vielä edennyt niin pitkälle tilauksessa, pitänee katsoa uudestaan.. Tarkoitan niitä hopeita hieman isompia tarroja, ne oli somat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti löydä niitä enää ollenkaan Ebaysta :(

      Poista
    2. Hei!
      Toivottavasti näet tämän kommentin, mutta nyt löysin linkin tarroihin!! https://www.ebay.com/itm/222344510517

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥