maanantai 13. helmikuuta 2017

Sormusrasia

Kävin vapaapäivän kunniaksi katsomassa meidän varastosta, että mitäs kaikkea hääkrääsää sinne onkaan ehtinyt kertyä!
Yhden laatikon pohjalla oli puinen pieni rasia, jonka ostin jo iät ja ajat sitten jostain askarteluliikkeestä. Olin ajatellut että koristelen siitä meille sormusrasian, 
ja mietinkin nyt että onkohan se hieman liian iso kannettavaksi, pitäisikö sen olla pienempi jotta mahtuisi esim. bestmanin taskuun?


No, päätin kuitenkin kokeilla millaisen siitä saisi sitä vähän tuunaamalla. Otin pensselin ja akryylimaalin esille ja sudin laatikkoa valkoisemmaksi,
sillä itseä ei oikein toi puunväri miellyttänyt.
Kaivoin vanhasta korulaatikosta vaahtomuovisen alustan, ja päällystin sen valkoisella kankaalla sekä ohuella pitsillä.Tein veitsellä vielä viillot kankaaseen, ja vaahtomuoviin, jotta siihen saa sopivasti kaksi sormusta pysymään pystyssä.
 Sitten liimasin vielä tuota samaa pitsiä kiinni myös laatikon kanteen! 

Lopputulos oli mielestäni yllättävän söpö!! 
Katsotaan mitä mieltä bestman on laatikon kuljettamisesta. :D
Aion joka tapauksessa ottaa laatikon häiden jälkeen käyttöön, laitan sen vaikka yöpöydälle!

Hmm, vai pitäiskö ottaa erikseen vihkimiseen sormuksenkantaja?? Noo, tässä on onneksi aikaa miettiä ratkaisua tälle asialle.. :'D

Mites teillä, kuka teillä tuo sormuksen alttarille? :)

Mä vietin tänään vapaapäiväni hääjuttuja suunnitellen, kävin kiertelemässä muutamia askarteluliikkeitä sekä metsästämässä kaasoilleni lahjoja! Lähdin kuitenkin melko tyhjin käsin kotiin, ja nyt olenkin viettänyt aikaa nettikauppoja selaillen!
Mulla on jotenkin kova kiire saada kaikki koristeet yms. pikkujutut valmiiksi häitä varten, jotta voisin kesällä ottaa sitten vähän rennommin niiden suhteen! :)
Yhden kaasoistani kanssa sovittiinkin tänään, että pidetään tässä joku päivä kunnon askartelupäivä ja katsotaan hääohjelmia yhdessä sekä maistellaan skumppavaihtoehtoja! :)

4 kommenttia:

 1. Tämä ei liity tähän poataukseen, mutta ajattelin kommentoida tämän postauksen alle niim saan varmemmin vastauksen :) eli kiinnostaisi mistä olet hankkinut personoidun leimasimen, paljonko maksoi ja miten omat tiedot syötettiin tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ostoksesta on valitettavasti jo yli 60 pv, niin en saa enää Ebaysta suoraa linkkiä siihen! Mutta leimasin on tosiaan Ebaysta, valitse myyjä jolla on positiivista palautetta ainakin 98%! Ja tietty mahdollisimman paljon ostoja!
   Tiedot laitetaan ennen maksua, "message to seller" -kohtaan! Jos se menee ohi, niin siinä tapauksessa myyjälle voi laittaa suoraan viestiä! Myyjä myös itse ottaa sinuun yhteyttä jos ei jostain syystä saa sinun tietoja! :)

   Poista
  2. Kiitos, tästä oli valtavasti apua! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥