tiistai 15. marraskuuta 2016

Meidän vieras"kirja"

Aikaisemmin pohdinkin erilaisia vaihtoehtoja vieraskirjaksemme, ja tänään teimmekin sitten päätöksen sen suhteen. Minua nimittäin tuli Finnmarissa vastaan kiva pieni taulu ja siitä sainkin idean. Vieraskirjaksemme tulee siis Finnmarin lasinen karttataulu, johon vieraat saavat kirjoittaa nimensä. (Täytyy etsiä hommaan sopiva tussi, joka varmasti pysyy lasissa kiinni eikä suttaannu.) Taulu on juuri sopivan kokoinen (leveys n. 30cm) ja kuitenkin kevyt, joten se on helppo kuljettaa matkalaukussa.

Taulusta jää sitten kiva pieni muisto, ja se sopii paremmin kuin hyvin työhuoneemme sisustukseen mustan karttapallon viereen. :)
Finnmari on kyllä yksi mun lemppari sisustusliikkeistä, ja harvemmin sieltä tulee lähdettyä ilman ostoksia. Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan minusta erittäin hyviä. Hintaa taululla aka vieraskirjallamme oli 7,90€, joten minusta pääsimme melko halvalla. :) Vieraskirjan lisäksi olemme päättäneet ottaa häihin pienen photoboothin, jossa sitten kaasot saavat kuvauttaa kaikki vieraamme, meidän ollessa vihkimisen jälkeen valokuvauksessa. :)




Tarkoitus on laittaa kartan viereen jotakin tämän tapaista:

12 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja omaperäinen idea ja sopii kyllä varmasti tosi hyvin juuri teidän häihin kun häitäkin juhlitaan ulkomailla. :)

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtava vieraskirjaidea! :) Finnmari on munkin lemppareita. Noin kerran vuodessa houkuttelen mieheni lähtemään kanssani Lahteen Finnmarin tehtaanmyymälään. Eikä koskaan lähdetä sieltä tyhjin käsin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Hei, toi tehtaanmyymälä on kummitellut mun mielessä jo vuosia, ehkä ens kesänä saan aikaiseksi lähdettyä sinne :D

      Poista
  3. Ooi tosi hyvä idea! Tuon kyllä viitsiikin laittaa häiden jälkeen seinälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Niinpä, olen kyllä tos tyytyväinen tähän ideaan! :)

      Poista
  4. On kyllä tosi hyvä idea ja istuu teidän häidenkin teemaan todella hyvin! Me kans pohdittiin vieraskirjamallia, jonka saisi seinälle häiden jälkeen mutta ei näin tyylikkäitä vaihtoehtoja osattu edes miettiä :) Pitää ehkä palauttaa tämän kaltainen idea takaisin harkintaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Joo kannattaa kyllä, vaihtoehtoja löytyy niin paljon! :)

      Poista
  5. Wau, hieno idea! :)
    Tykkään etenkin siitä, että sen voi oikeasti pistää esille muistuttamaan hääpäivästä. Kirjaimellisesti vieraskirjaa ei tulisi kovinkaan usein välttämättä katsottua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) samaa mieltä, kirja jäisi varmasti vain johonkin laatikon pohjalle!

      Poista
  6. Oi tää on ihana!! Aloin jo miettimään miten saadaan tälläinen toteutettua myös meidän häissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ei muuta kuin taulu -ostoksille :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥