keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Hääkalenteri / 10 kk häihin


Koska tänään on 19.päivä, oli taas aika avata uusi paketti hääkalenteristani! :) Paketin alkuperästä voit lukea lisää täältä.

Kaivoin innoissani paketin esille jo eilen, ja tänään töistä päästyäni kiirehdin kotiin pakettini luokse! 



Paketista löytyi maailman ihanin Hääkirja! Voi että, siis oikeasti aivan ihana idea, tuli ihan tippa linssiin kun sen näin.
Hääkirja on tarkoitettu kaikille pareille, jotka sanovat tahdon! Albumi on tehty inspiroimaan hääparia kertomaan tarinaansa, ja kirja ulottuukin ensi suudelmasta kihlauksen, vihkimisen, hääjuhlan, häämatkan ja muiden tärkeiden hetkien kautta tuleviin hääpäiviin saakka. 



Siis voi että miten ihana!!!! Tätä kirjaa on varmasti todella ihana katsella tulevina vuosina ja muistella meidän häitämme ja niiden järjestelyä 

Aion panostaa kirjan täyttämiseen kunnolla, jotta voin kirjan avulla palata tuohon meidän päiväämme (ja sen valmisteluihin yms) aina uudestaan ja uudestaan kun kaipuu häiden järjestämiseen iskee.



Kirja alkaa ensitapaamisestamme ja ensitreffeistämme, joten kirjaa pääsee siis täyttämään jo nyt! :) Kirjan lopussa on kohtia tuleville hääpäivillemme, joten kirjaa voi täyttää myös vielä 60 vuoden päästä.

Kirjassa on myös paljon kohtia kuville, ja jopa hääkutsut ja -menut ovat saaneet oman paikkansa. Kirjan lopussa on myös tilaa käyttää sitä vaikka vieraskirjana häissä, jos niin haluaa! :)

Suosittelen kyllä kirjaa lämpimästi kaikille, siitä on varmasti paljon iloa! :)

Tuli ihan kauhea ikävä mun kaikkia kaasoja jotka huitelehtii ympäri maailmaa, kiitos rakkaat 

4 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä äärimmäisen ihanat kaasot! Kekseliästä ja niiin ihanaa! :)

    Voisinpa itsekin ostaa tuollaisen kirjan. Kuten sanoit, sen avulla olis ihanaa muistella jo menneitä häitä ja sitä hössötystä. <3

    Mä olen tehnyt miehelle vähän samantyylisen pakettisysteemin. Tosin paketit ovat kirjeitä ja sieltä paljastuu aina kuukauden treffikohde sekä jotain muuta mukavaa meistä, häistä tms. Hän saa aina yhden kirjeen joka kuun 12. päivä. Tykkää kovasti ja on kyllä piristänyt parisuhdetta. Lisää voi lukea tuolta: http://auringonkukkamorsian.blogspot.fi/search/label/365

    VastaaPoista
  2. Eikö vain!? :)

    Voi kuulostaapa ihanalta, käynkin heti lukemassa! =)

    VastaaPoista
  3. Me saatiin toi kirja kaasolta kihlajaislahjaksi:) jotenkin ensi innostuksen jälkeen unohdin sen laatikkoon, ja löysin sen uudelleen siivotessani:) kiva kirja kyllä! Mulla tulee mieleen tosta ihan vauvakirja:D

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥