maanantai 3. lokakuuta 2016

Love me do | Hääblogimiitti


Noniin, en tiedä mistä oikein aloittaisin!! Lauantaina oli siis Helsingissä Love me do -häämessut, jonne menin blogikutsuvieraana hääblogimiittiin. Lähdin aamulla ajoissa junalla kohti Helsinkiä, ja kävin keskustassa nopsasti katsomassa Lovebirdsin hääpukuvalikoimaa. Hääpuvut soviteltuani lähdin innoissani ja hieman jännittyneenä kohti Kaapelitehdasta. Hääblogimiitti alkoi klo 12.30, joten mulla oli noin puolisen tuntia aikaa ennen sen alkua kierrellä ja tutustua messujen tarjontaan.

Hääblogimiittiin oli kutsuttu kaikkiaan 20 eri hääblogia, ja odotin innoissani tapaavani muut bloggaajat. :) Meillä oli oma tila alakerrassa, ja heti alkuun meitä odotti loungessamme herkullinen lounas jonka oli valmistanut hääpitopalvelu Willitomaatti, nam!




Syötyämme meidät ohjattiin katsomaan kansainvälistä hääpukumuotinäytöstä eturivin paikoille,
 jossa saimme skumpat ja uudet Häät -lehden painokset käteemme :)





Tämän jälkeen kokoonnuimme takaisin loungeemme, jonne meitä tuli moikkaamaan Häät -lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki sekä muodin ja etiketin asiantuntija Mirva Saukkola. 

Viimeisenä oli vuorossa vielä kotimainen häämuotinäytös ja vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija -kilpailu.

Koko päivä oli kyllä todella kiva ja oli mukavaa päästä vähän tutustumaan muihin bloggaajiin, ja etenkin saada kasvot eri blogeille! :) Oli myös ihana päästä juttelemaan häistä, ja kuulla muidenkin häävalmisteluiden etenemisestä.

Saatiin vielä kaiken lisäksi mukaan isot goodie bagit, jonne sponsorit olivat hyvinkin anteliaasti laittanut meille kaikenlaista tarpeellista! :) 
Kannatti siis todellakin mennä, vaikka mitään varsinaisia löytöjä en messuilta tehnytkään.
Parin ihanan bloggaajan kanssa kierreltiin katsomassa sormusvalikoimia, mutta meillä oli niin paljon keskusteltavaa, joten jäi sormukset vähän taka-alalle :D







Odotan innolla, että pääsen testailemaan kassin sisältöä paremmin! Etenkin ihonhoitotuotteista olen erittäin kiinnostunut, sillä olen taistellut ihoni kanssa jo viimeisen vuoden ja yrittänyt löytää itselleni sopivia hoitotuotteita siihen, toivottavasti näistä joku osoittautuu siihen hyväksi.
Taidankin nyt ottaa Häät -lehden kainaloon ja mennä takaisin peiton alle selättämään flunssaani. Kivaa alkavaa viikkoa ja kiitos vielä Love me do -messuille hääblogimiitistä ja muille bloggaajille kivasta päivästä! :)

p.s Pretty.fi sivusto tarjoaa teille 10% alennuksen NYX -tuotteista 9.10.2016 asti koodilla: LOVEMEDO10

2 kommenttia:

  1. Voih, vähän harmittaa, etten päässytkään messuille, vaikka se oli suunnitteilla.
    Tammikuussa järjestettäville Turun häämessuille on kyllä mentävä, vaikka mikä olisi! :)

    Anette - Haa-Haa -häät
    http://haahaahaat.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Kannattaa kyllä ehdottomasti mennä Turun messuille,
      viimeksi siellä oli paljon sormustarjouksia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥