torstai 29. syyskuuta 2016

Buffet | bar

Viime vuosina häissä on näkynyt paljon karkkibuffetteja sekä -kärryjä. Kaikenlaiset buffetit ja baarit häissä ovat lisääntyneet ja nykyään ideoita on yllin kyllin. Keräsin taas inspiroivia kuvia aiheesta samalla kun pohdin mikä buffet meille voisi tulla. Voisimme Voisin jopa haluta pari erilaista, toiseen jotakin syötävää ja toiseen taas juotavaa. :)











Suklaabuffa,hmm mun kaveriporukassa tämä ainakin olisi todellinen hitti :D Popcornit, nachot ja juustot on tällä hetkellä mun suosikit buffettiin! Oon myös alkanut lämmetä ajatukselle, että hääkakun sijaan tarjolla olisikin erilaisia leivoksia tai kakkuja, eikä sitä perinteistä the hääkakkua. 

Okei, näitä ideoita on oikeasti liikaa, voiko koko hääpaikka olla täynnä erilaisia buffetteja?? :D Tuollainen ruokaisampi vaihtoehto voisi olla kiva tarjota vieraille sillä aikaa kun vieraat odottelevat hääparia saapuvaksi hääpaikalle! 
Pizza- tai hampparibuffa olisi musta myös aika kiva idea yöruuaksi, jos sellaisen meinaa vieraille tarjota.

Musta olis myös ihana idea tarjota miehille sikari&viskibaari ja naisille sitten taas esimerkiksi skumppa&mansikkabaari, jokaiselle jotakin :) Tietysti miehet olisi tervetulleita skumppaosastolle ja naiset taas viskipuolelle jos näin haluavat!
Itse asiassa yks mun ensimmäisistä häähankinnoista taisi olla sikaribaarin somisteet jotka löysin kirpparilta noin vuosi sitten :D


Ja yks vinkki vielä, älkää tehkö buffetteja koskevia päätöksiä nälkäisinä!! :D

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo tulit heti mun mieleen😄

      Poista
    2. Tuli kans heti mielee et nyt on Intun juttu! Luettelin mitä kaikkee tossa oli, ni Antti sano heti et meille tulee sit hot dog- buffetti :D

      Poista
    3. No niinpä! :D Oi nam, hotdogeja!! =)

      Poista
  2. Minusta kaikenlaiset buffetit ja baarit on ihania! Ja vitsi, miten ihana niitä onkaan suunnitella. :D Olin juuri mieheni isoisän 85-vuotissynttäreillä ja sielläkin oli karkkibuffet, baari sekä täytekakkubuffet. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi miten ihanaa että buffetteja on muissakin juhlissa! :D Täytyykin itse myös järkätä kakkubuffet seuraaville synttärikutsuille! =)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥