maanantai 5. syyskuuta 2016

FIANCÈE

Käytiin kaasojen kanssa ensimmäisenä sovittamassa pukuja Turun Fiancee liikkeessä, ja täytyy kyllä sanoa että nyt on suuret odotukset myös muille hääpukuliikkeille!

Sain todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua, ja työntekijä sai minut kyllä tuntemaan tärkeäksi asiakkaaksi, ja jaksoi oikeasti panostaa tuohon tunninmittaiseen käyntiin!

Paikasta tuli sellainen olo, että sinne oli todella helppo mennä ja sieltä sai todella asiantuntevaa palvelua! Myyjä kertoi paljon erilaisista vaihtoehdoista miten pukuja voi muokata mieleisekseen ja näki heti ensisilmäyksellä minkä tyylinen puku minulle sopisi.


Olin jo päättänyt aikasemmin että haluan ehdottomasti pitsihihaisen puvun, mutta Espanjan matkan jälkeen tulin siihen lopputulokseen, että pitkät hihat eivät tule kuuloonkaan Espanjan kuumuudessa. Fianceen myyjä oli myös samaa mieltä hihoista, sillä vaikka ovatkin ohutta pitsiä, niin ne kuulemma lämmittävät silti melko paljon. Ja kuumahan siinä tuli pukuja sovitellessa, vaikka yhdessäkään ei ollut hihoja!

Mieheni sanoi minulle vuosi sitten kun kyselin hänen veikkauksiaan minun tulevasta hääpuvusta, että ainakin se tulee olemaan olkaimeton. Naurahdin ääneen sillä tiesin, etten halua olkaimetonta pukua, vaan haaveilin tosiaan niistä pitsihihoista.

Vaikka pitsihiha -unelma jäi, en silti ajatellut edes harkitsevani olkaimetonta pukua.
Fianceen myyjä kuitenkin ehdotti että sovitan sellaista ja kuinka ollakaan, ei se ollutkaan yhtään niin huono mitä kuvittelin!! Päinvastoin, olkaimeton mekko oli yksi lemppari puku kaikista sovittamistani!

Lähdettiin liikkeelle kapealinjaisista puvuista ja nämä kaksi seuraavaa osoittautuivat koko sovituksen lemppareikseni!



Ihania!!! Eikö?? Joko muilla alkaa olemaan pukuja ensi vuoden häitä varten?


Itselleni tuli kyllä pikku paniikki pukuja sovittaessa, että mitä jos en löydä sitä täydellistä?? Jokaisessa puvussa oli jotain kivaa, mutta myös jotain korjattavaa..
Myyjä sanoi että syksyn aikana olisi hyvä tilata puku, jotta siihen ehtii tekemään sitten vielä kaikki tarvittavat muokkaukset! Ja pukujen toimitusaikahan vaihtelee, mutta voi olla jopa 6 kuukautta!

Pääsin kokeilemaan myös muita malleja, jotta saisin varmituksen ettei kermakakku fiilistä tuovat mekot ole minua varten! Liikkeessä sai muuten kuvata, mikä oli minusta suuri plussa! Olen nimittäin katsellut kaikkien pukujen kuvia päivittäin ja yrittänyt pohtia niistä, että mikä malli minulle oikeasti sopii parhaiten!

Minulla oli kaikki kolme kaasoani mukanani, ja he olivat kyllä kaikki aika yksimielisiä mielipideraadissa! :D 

Käytiin perjantaina tsekkaamassa myös Helsingin Mecco -liikkeen valikoimaa, mutta siellä roikkui tangossa vain muutama alemekko (150€), ja uudet mallit tulevat kuulemma esille vasta kun ovat myyneet alemekot pois!? 

Taidan seuraavaksi suunnata Turun Sydänkäpyyn tai Tampereen Morsiusgalleriaan, onko teillä ehdottaa hyviä liikkeitä? =)

2 kommenttia:

  1. Voi huokaus, miten kauniita pukuja! Varsinkin tuon toisen puvun selkämys on ihan mieletön. Itse en osaa suositella Turun hääpukuliikkeitä, mutta jos liikut pääkaupunkiseudulla, niin Zazabella Helsingissä on todella kiva liike. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin?! :) Voi kiitos, täytyykin muistaa paikka! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥