keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Love Me Do

-Messut! Kuinka moni menossa??

Itse olin tämän vuoden alussa ja nyt taas ehdottomasti menossa uudestaan! 
Messun esittely lupaa mielenkiintoisen ja todella monipuolisen messutarjonnan (yli 200 hää- ja juhlapalvelua), joten niitä ei kyllä kannata jättää välistä!

Itse olin menossa joka tapauksessa mutta sain hienon mahdollisuuden osallistua heidän hääblogimiittiin, joten nyt vasta innoissani olenkin menossa! =)


Musta on aivan mahtavaa, että heillä on messuille täysin ilmainen sisäänpääsy (narikka 3,50€), niin voi hyvillä mielin pyytää isommankin kaveriporukan mukaan fiilistelemään messutarjontaa!

Viime messuilta jäi mieleen lukemattomat herkut ja todella monipuoliset sormusvalikoimat. Kauniit hääpuvut ja aivan ihana yleinen tunnelma paikassa;kaikki ihanat tulevat morsiamet innoissaan etsimässä uusia ideoita!
Tällä kertaa olen kiinnostunut eniten ehdottomasti hääpukumuotinäytöksistä ja tietysti edelleen kultasepänliikkeiden sormusvalikoimista.
Kauneudenhoitotuotteet ovat myös tervetulleita, varsinkin kun en vielä tiedä tulenko tekemään itse tulevan häämeikkini.
Kukat ja hääkutsut ovat myös sellaiset joihin haen ehdottomasti inspiraatiota. :)
Polttaripalveluihin haluan myös tutustua, sillä 2018 toimin rakkaan ystäväni kaasona ja haluan tottakai järjestää hänelle ikuimuistoiset polttarit!
Itseasiassa kun tuota messutarjontaa lukee läpi, niin kaikki yritykset houkuttelevat :D

Suosittelen kyllä lämpimästi messuja jos sinne vain suinkin on mahdollista päästä käymään!

Joko muuten kuulitte messujen love me do -morsiamesta!? Yksi ensivuoden morsiamista saa mahdollisuuden päästä heidän hemmoteltavakseen ja jopa tammikuun häämessuille hääpukunäytökseen malliksi! Hän saa myös muita ihania juttuja ja jopa Sincerity bridalin unelmien hääpuvun!?!? Viimeistään tuo unelmien puku saa varmasti monet innostumaan ajatuksesta että hakisi itse tätä kunniatehtävää! Haun kriteerit sekä lisää tietoa VIB:stä (=Very important bride) löydät täältä.


Mutta nähdään messuilla ja muistakaa ottaa käteistä mukaan! :)

2 kommenttia:

  1. Ompa kiva vähän vilkuilla ketä muitakin hääbloggaajia on tulossa miittiin :) nähdään siellä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥