sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Ikeakehys

Tulin kotiin Ikea-säkin kanssa, ja sain heti katseen että mitäs nyt tällä kertaa kun pelkkää mattoa sieltä lähdettiin hakemaan...?! Noo, piti todistaa että tämän kerran hankinnat eivät todellakaan olleet turhat, vaan että näistä on vaikka mihin!!!
Ikean loppupäässä, ihan siinä kassojen vierellä on se vaarallinen ale-osio, missä on aina pakko käydä kurkkimassa, jos vaikka keksis jtn uutta todella tarpeellista ostettavaa koko muun täyden ostoskärryllisen lisäksi.. No tällä kertaa siellä oli iso läjä kehyksiä! Kehykset maksoivat huimat 50 senttiä kipale, joten ne eivät paljoa hääbudjettiamme tulisi venyttämään.. Uskalsin siis ottaa riskin. Aluksi mietin niitä pöytänumeroiksi, mutta me kun ei vielä olla varmoja tuleeko meille vain pari pitkää pöytää, vaiko monta pyöreää pöytää, niin oli mun pakko keksiä näille myös jokin hyödyllinen varatehtävä.



Menin heti picmonkeyn sivuille (kai muuten jo tiedätte tästä lifesaverista?!), otin pinterestistä muutaman kivan kukkataustan ja täten aloin luomaan kehyksille täytettä :D

Tässä nyt muutama vinkki mitä mulle tuli heti mieleen :) Älkää välittäkö työn jäljestä, nimittäin nämä ovat tehty 10 minuutissa, joten eivät todellakaan näytä siltä miltä näyttäisi hääpäivänä, mutta saatte ainakin idean vaikkakin hutaisten tehdyn.




Kehykset ovat onneksi tosi kevyet ja täysin muoviset joten ovat helppo kuljettaa Espanjaan asti. Itse tykkään kun kehyksissä ei ole reunoja ollenkaan, mutta näitä kehyksiä olisi myös helppo hieman tuunata jos niihin jotain pientä reunusta haluaisi :)
Ideoitahan näille kehyksille keksii loputtomasti, joten sairaan hyvä ostos, eikös?!

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivoilta, ihanan raikkaat! Voin hyvin kuvitella nämä sinne Espanjan auringon alle.

    PS. Blogissani on sulle haastetta, käyhän kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samaa mieltä raikkaudesta! :)

      Käyn kurkkaamassa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥