tiistai 6. syyskuuta 2016

Place cards



Plaseeraus..hhmm, millainen paikkakortti kullekin? Se on kuitenkin iso osa kattausta ja kaikki kiinnittävät huomiota siihen! Moni julkaisee usein häistä sosiaaliseen mediaan kuvan omasta nimestä - eli THE paikkakortista!

Mun ehdottomia lemppareita on yllä oleva kultaisista kirjaimista tehty nimi, mutta toteutus ei ehkä ole helpoimmasta päästä ja siihen uppoaisi ihan turhan liikaa rahaa.. Mitä jos yrittäisi vääntää rautalangasta..? Okei mä en kyllä siihen taida tuhlata aikaa, nimittäin en voi uskoa että saisin niistä kovinkaan kauniit.. :D

Seuraavana lempparina tulee tämä:



Eli iso kaunis kakkupaperi!! Eikö olekin ihana idea?! Sain tän eilen päähäni ja aloin heti googletella erilaisia toteutuksia..


Vain kaunis käsiala puuttuu.. Anyone help!?!?

Kolmanneksi suosikiksi tuli personoidut kangasservetit, ei niinkään edullista MUTTA kaunista!


Varsinki jos on itse näppärä käsistään ni nämä olisi varmaan ihan suht helppo tehdä itse!
Itseasiassa nyt tulikin mieleeni että siskoni omistaa brodeerauskoneen...!!!!! 

Kun nyt jo vauhtiin pääsin, niiin pakko esitellä myös tämä personoitu istuintyyny!
 Ehkä suloisin ikinä!!


Sitten mieleeni tuli lasinaluset!! Nimittäin itse käytämme nykyään aina lasinalusia ja Espanjassa myytiin niitä vaikka minkälaisia ja hintakaan ei päätä huimannut.

Esim Ikeasta varmaan saisi tuollaiset pahviset aika halvalla ja siihen sitten tussilla ja kauniilla käsialalla vieraiden nimet, vóla!


(Onhan tuo kuvienkin idea kiva; hääparin nimikirjaimet ja pvm)

Tässä vielä muita ihania ja kauniita ideoita:





Ja vielä lapsille omanlaisensa =)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania paikkakortti-ideoita! En ollut ennen nähnyt tuollaisia kirjaimista tehtyjä nimiä, ja onhan nuo ihan mielettömät! Toisaalta jos tykästyit tuohon kakkupaperi-ideaan, niin on henkilöitä, joita pientä maksua vastaan kirjoittavat toivotunlaisella fontilla. :) Meidän juhlissamme "varamummoni" kirjoitti paikkakortit, hänellä on niin mieletön käsiala.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! :) niin, totta! Ehkä täytyy lahjoa joku hienon käsialan omistava ystävä tähän hommaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥