torstai 15. syyskuuta 2016

Something Blue

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain sinistä. Kyllä, sen verran haluan perinteitä häihin että noudatan tätä "lorua". :D

"Sininen on henkinen väri, joka suojelee morsianta ja antaa uskollisuutta. Se on ikuisen rakkauden vertauskuva, ja se suojaa myös pahalta tulevassa."

Aloinkin siis miettiä, mitä tuo sininen voisi olla! Itse en halua sen olevan mitään kovin näkyvää, mutta jotain pientä sinistä täytyy silti olla. Keräsin Pinterestistä ihania ideoita ja tässä teille parhaimmat ideat missä jotain sinistä voisi käyttää hääpäivänä:



Puvussa 

 Koruissa

 Kengissä

Alusvaatteissa

 Kukissa

 Asusteissa


Kankaisessa nenäliinassa
Hajuvedessä

...Ideoita on todella paljon! Jokainen varmasti keksii itselleen sen sopivan esineen/asian jos jotain sinistä haluaa. Itse alan kallistua tuon sukkanauhan puoleen. En varmaan halua kokonaan snistä sukkanauhaa, taidan ostaa valkoisen ja tuunata itse jollakin vanhalla sinisellä korulla. :)

2 kommenttia:

  1. Minusta tämä perinne on todella kiva, vaikkakaan itse en sitä tullut toteuttaneeksi. :) Etsin paraikaa jotakin sinistä annettavaksi siskolleni, joka menee pian naimisiin ja tässä oli montaa hyvää vinkkiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tämä on ihana perinne :) Hyvä jos tästä oli apua sinulle! :>

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥