torstai 15. syyskuuta 2016

Morsiusgalleria

Noniin, toinen sovituskerta takana ja tällä kertaa käytiin Tampereen Morsiusgalleriassa.
Menin sinne ehkä vähän liian innoissani kun olin jo etukäteen nähnyt paikasta paljon onnistuneita hääpuvunhakureissu -kuvia. Tottakai myös heidän alet eli syyskuun tullivapaat hinnat houkuttelivat minut paikalle.
Otin siskoni mukaan makutuomariksi ja meillä oli aivan ihana päivä Tampereella. :)
Sovitusaikani oli klo 16.30 mutta minua neuvottiin tulemaan ajoissa jotta voisin jo etukäteen valita puvut joita haluan sovittaa, sillä minulle oli varattu vain "lyhyt aika" eli tunti.
Oltiin paikalla täten hyvissä ajoin ja sain harmaita rinkuloita käteeni, joita kävin laittamassa valitsemiini sovitettaviin pukuihin. Sovitin yhteensä seitsemää pukua ja sen lisäksi yhtä työntekijän ehdottamaa, joka lopulta sattuikin olemaan paras vaihtoehto.

Minulle tuo tunnin aika riitti todella hyvin, sillä tiedän jo melko tarkkaan mitä puvulta haluan.
Taas kerran kävi niin että monet puvuista oli todella kauniita, mutta jokaista olisi tarvinnut silti muokata jotta siitä olisi saanut minulle täydellisen.
Otin kahden mekon tiedot ylös liikkeestä lähtiessä ja nyt olenkin katsonut pukuja valmistajien sivuilta.. On nimittäin vaikeaa kuvitella pukua muokattuna ja oikean kokoisena vaikka se olisikin klipsuilla ja nuppineuloilla laitettu päälle "omankokoiseksi".. 
Tämän sovituksen lempparipuku oli heillä vain väärän värisenä joten oli vaikea kuvitella puku valkoisena.. :/ Kyselinkin työntekijältä että mitä jos nyt tilaisin tämän puvun valkoisena ja sitten kun se saapuisi liikkeeseen, huomaisin sen olevan vääränlainen tai ihan väärän sävyinen.. Hän tokaisi siihen että se olisi silti pakko ottaa. 
Ymmärrän tämän tottakai pukuliikkeen puolesta että puvun tilaus on jo ostopäätös, mutta siinä tapauksessa pukuja kyllä pitäisi mielestäni olla liikkeessä enemmän sovituskappaleina! 

Liikkeessä sai onneksi kuvata, joten saan näin jälkeenpäin vielä vertailla sovittamiani pukuja.

Itse olin todella tyytyväinen saamaani palveluun, mutta kyllä Fiancee on vielä kärkipaikalla hääpukuliikkeiden palvelussa! :)



Morsiusgalleriassa oli kyllä paljon valikoimaa!

Tässä pari kuvaa puvuista:
Kokeiltiin miltä puvun laahus näyttäisi ilman alempaa kangasta niin että laahuksessa olisi vain pitsiä.
Vasemman puoleisen mekon takaosa oli lemppari!

Toisen mekon paras osuus oli sen keveys ja mukavuus päällä.


 Tämä viimeinen puku oli kyllä tämän sovituksen lemppari, harmi vaan kun heillä sattui olemaan puku ainoastaan tämän värisenä.
Puvussa on todella kauniit yksityiskohdat ja helminauhat olkavarsien päällä tuovat pukuun kivan lisän! Jotain siitäkin kuitenkin puuttui.. Odotan sitä fiilistä että suupielet ovat korvissa ja tiedän puvun olevan se oikea!!

Kuvia katsellessa tuli heti mieleeni se ero Fianceen myymälään verratessa, että Fianceessa myyjä asetteli puvun joka kuvaa varten täydellisesti päälleni; laahus oli kauniisti aseteltu, ja hintalappu sekä henkarinauhat piilotettu. Varsinkin kun katselee kuvia myöhemmin kotona, huomaan että noi huonosti asetellut laahukset ja näkyvät hintalaput häiritsevät mua ihan valtavasti :D
Alepukuja liikkeessä ei muuten kauheesti enää näkynyt, muutamassa kappaleessa taisi roikkua -40% lappu. Kaikista muista puvuista kylläkin saa sitten sen -15% jos hääpuvun tilaa heiltä vielä syyskuun aikana! :)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo viimeinen puku! Mie olen miettinyt että puku voisi olla jotain muutakin kuin ihan valkoinen niin tuokin väri näyttää upealta, mutta varmasti valkoisena myös todella upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja lisäyksenä vielä että nuo helminauhat käsivarsilla on aivan ihanat!

      Poista
    2. Mä tykkään kans tosi paljon! :) Tollaset helminauhat olisi varmasti aika helppo lisätä pukuun jos ei sellaisia siinä ole :) Kokeilin myös ekalla sovituskerralla vähän "tummempia" pukuja valkoisten lisäksi ja ne näytti kyllä myös kivoilta!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥