keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Secret Garden

Häillämme ei varsinaisesti ole mitään erityistä teemaa, olemme miettineet vain tulevia häävärejämme joista olenkin jo aikaisemmin teille maininnut. 
Ideoita häistä on oikeasti aivan liikaa, eikä me millään tiedetä minkälaiset häät meille sitten oikein haluaisimme. Haluamme ehdottomasti toteuttaa meidän näköiset häät, mutta minkälaiset ne sitten on, paitsi rennot ja tunnelmalliset? 

Espanjasta vuokratussa villassamme on ihana piha, jonne olemme ajatelleet pystyttää meidän hääkattauksen ja illanviettojuhlan. Piha on kivasti todella suojaisa ja tunnelmaa sinne tuo myös varmasti kauniin uima-altaan valaistus illan hämärtyessä :)
Olenkin nyt viime päivinä etsinyt Pinterestistä ideoita ja inspiroivia kuvia puutarhahäistä, ja pikkuhiljaa häämme ovat saaneet "Secret Garden" -teemaa, jos sitä sellaiseksi voi kutsua. :)





Eli paljon kukkia, tunnelmallisia valoja, ja kynttilöitä :) Minulle oli alusta asti selvää, että haluan ulkoilmahäät, joka tietenkin aiheuttaa hieman enemmän työtä ja suunnittelua.
Asioita tulee ottaa huomioon / miettiä ja suunnitella hieman eri tavoin. Sää on tietenkin niistä suurin huomioon otettava asia ja täytyykin olla olemassa plan B, JOS Espanjassa vaikka sattuisikin satamaan juuri meidän päivänä. Sade siellä ei onneksi kuitenkaan yleensä kestä montaa tuntia putkeen niin kuin meillä täällä koti-Suomessa. Espanjassa ei myöskään onneksi tarvitse palella vaikka sade yllättäisikin.


Mietittäviä asioita ulkoilmahäihin:

- Valaistus (Häikiikö aurinko vieraita päin? Tuleeko illalla liian pimeää?)

- Sateensuoja (Mitä jos sataa!!??!)

- Noutopöytä; ruuan säilyvyys ulkona (Etenkin kakun!)

- Ötökät (Ei ole tervetulleita!! Juomat ja ruuat täytyy suojata myös niiltä!)

- Maasto (Pysyykö pöydät pystyssä, pystyykö vieraat liikkumaan helposti, uppooko korot ruohoon?)

- Mikrofoni, kaiuttimet? (Kuuleeko kaikki puheet?)

- Kuumuus (Auringonpistosvaara! Aurinkorasvaa täytyy olla tarjolla! Täytyy muistaa juoda paljon! Selviääkö kukat koko päivän? Pysyykö häämeikki?)

.... Ja mitä vielä!?!? 

4 kommenttia:

  1. Oi, miten ihana teema! :) Olen itsekin pitkään jo haaveillut pitäväni jotkin juhlat puutarha-teemalla. Mietittäväähän tosiaan puutarha-teemassa riittää, mutta kaikki esittämäsi pointit ovat mielestäni sumplittavissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) niinpä, uskon että hyvällä suunnittelulla kaikki onnistuu! :)

      Poista
    2. Ja itse asiassa mieleeni tuli, että kutsussa kannattaa varmaan mainita vieraille, että juhlat vietetään ulkona, jotta he osavaat varautua? :) Tosiaan kun suunnittelee juhlan hyvin ja infoaa vieraita, niin kaiken pitäisi sujua hyvin!

      Poista
    3. Totta, se täytyy ehdottomasti muistaa kutsuja tehdessä!! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥