tiistai 6. syyskuuta 2016

Espanja uutisia!

No niin, nyt itse asiaan ELI Espanjan kuulumisiin!
Vietimme yhden päivistä Espanjassa hääsuunnittelijamme kanssa, joka auttaa meitä juhlapaikan hankinnassa sekä vihkimisen järjestämisessä. Päivämme hänen kanssaan oli tosi mukava, rento mutta aikaansaava! =)

Tällä hetkellä olemme suunnitteluissa jo hyvällä mallilla, sillä saimme vuokrattua Espanjasta häillemme ihanan villan. Kiersimme pari eri villaa jotka olimme jo aikaisemmin karsineet muiden joukosta, ja tämä yksi erottautui hyvin joukosta. Talolla on ihana iso yhtenäinen piha, jossa on mahdollista järjestää jos jonkinmoiset juhlat. Talon esittelijä näytti myös kuvia aikaisemmista häistä joita talolla oli juhlittu.

Talo sijatsee Mijaksessa, n. 4 kilometrin päässä Fuengirolasta! Malagan lentokentälle kestää ajaa noin 30min, joten talolla on ihan huippusijainti!
Talolla meidän on tarkoitus majoittua kaasojeni  + bestmanin kanssa (plus heidän puolisoidensa) sekä järjestää AINAKIN hääjuhlan iltapartyt, voipi olla että koko juhlat.
Jos päätämme pitää siellä koko juhlan, niin meidän tulee vuokrata pihalle kalusteet ja sen lisäksi ottaa paikalle pitopalvelu. Pitopalveluita onneksi löytyy sieltä monia, myös suomalaisia.
Talo on vuokrattuna vielä häiden jälkeen neljä päivää, jotta pääsemme sitten kavereiden kanssa myös rentoutumaan ja nauttimaan pihan ihanasta uima-altaasta ja pitämään grillibileitä!

Teimme myös päätöksen siitä, että häämme tulevat olemaan kaksipäiväiset!! =)
Ennen varsinaista hääpäiväämme, järjestämme perjantai illalla "harjoitusillallisen" eräässä ravintolassa johon rakastuimme. Näin vieraat pääsevät jo etukäteen vähän tutustumaan toisiinsa, joten hääpäivänä tunnelma tulee olemaan ehkä hieman rennompi kun kaikki ovat jo tavanneet toisensa aikaisemmin.

Vihkimispaikka jäi vielä hiukan auki, nimittäin emme ole ihan varmoja vielä haluammeko sen rannalla, vai esimerkiksi jossakin korkeammalla paikalla mistä on kauniit näköalat. Vaihtoehtoja löytyi hyvin, mutta haluan lyödä sen lukkoon vasta sitten lähempänä kun bridezilla on varma päätöksestä :D 
Meidän varmaan tarvitsee mennä käymään Espanjassa vielä ensi keväänä lyömässä kaikki asiat lukkoon, mutta nyt on helpottunut olo kun tietää mitä sieltä saa ja mitkä ovat eri vaihtoehdot.
Vihkimisemme tulee järjestää aika myöhään, aikaisintaan kuuden-seitsemän aikaa, sillä aurinko on vielä kuudeltakin todella polttava. Näin ollen päivästä tulee ehkä hieman lyhyempi mitä olin toivonut, mutta onneksi päätimme pitää myös harjoitusillallisen niin se saa häät varmaan tuntumaan hieman pidemmiltä. Ja Espanjassa on tietysti kiva jatkaa häiden juhlintaa yömyöhään, sillä yöt ovat siellä ihanan lämpimiä ja tunnelmallisia :)

Häiden järjestäminen on kyllä tehty helpoksi Espanjassa, sillä monet juhlapaikat tarjoavat kaiken kukkasista ja koristeluista ruokaan! :)

Noihin hintoihin en niinkään perehtynyt,, mutta alkoholi ainakin tulee olemaan 100kertaa halvempaa kuin Suomessa, hyvän punaviinipullon hinta kaupassa oli nimittäin noin euron.
Valikoimat olivat myös jättimäiset, ja kauniita pulloja löytyi paljon.

Kiersimme muutamia ostoskeskuksia ja nyt sitten tiedänkin mihin suuntaan ensi kesänä jos tarvitsen pompomeja, pillejä tai muita koristeita.
Halpisketju Primark myi myös kotiosastollaan jonkun verran hääjuttuja, ja tästä olinkin yllättynyt! Pari juttua oli pakko ottaa mukaan, vaikka tuntuikin vähän tyhmältä tuoda nämä Suomeen ja ensi kesänä taas takaisin Espanjaan..



LOVE- valokyltti 15€
Olen halunnut valokirjaimet alusta asti, minusta tämä oli siis todella ihana löytö ja se oli pakko raahata mukana kotin!
 Tästä saa myös kivan sisustusesineen häiden jälkeen :)

Söpö kyltti, 2€

Eli kierrelkää ihmeessä Primark jos semmoinen teitä tulee vastaan jossakin! :)
Espanjassa oli muutenkin paljon kauppoja joissa oli paljon häätavaraa.
Törmäsin myös kauppaan Malagassa, jossa myytiin vain hääasusteita; kenkiä, koruja, huntuja, laukkuja jne! Näin myös yhden hääpukuliikkeen, mutta ikkunassa olevien pukujen hinnat näytti sen verran kalliilta, että jätin menemättä sisälle!

Pakko laittaa tähän loppuun vielä pari lomakuvaa 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥