tiistai 27. syyskuuta 2016

Zazabella

Tänään oli testissä Turun (kaarinan) Zazabella. Mun odotukset oli suoraan sanottuna aika huonot, ja vielä liikkeen pihallakin mietin että kannattikohan tänne edes tulla. Mutta, heti kengät pois otettuamme katsottiin ympärillemme hämmentyneinä ja seurattiin myyjää juhlapukujen läpi hääpukuosastolle. Siis wau!! Pukuja oli todella, TODELLA paljon ja me oltiin ihan suu auki että what? :D Ulkoapäin ei olisi ikinä uskonut mitä sisältä löytyykään.. :D

Zazabellassa ei valitettavasti saanut kuvata, mikä on musta kyllä tosi huono juttu. Olen nimittäin joka sovituskerran jälkeen koko illan katsellut mekkokuvia ja ihastunut niihin vain entistä enemmän. Nyt en edes muista miltä mikäkin mekko näytti päälläni, ja olen epätoivoissani yrittänyt googlesta katsella sovittamieni pukujen kuvia. En ymmärrä miksi liikkeessä ei saisi kuvata, kun nuo kuvat kuitenkin löytyvät netistä, osaako joku kertoa tähän jonkun järkevän syyn?
Myyjään olin kyllä tyytyväinen, mutta tämä oli eka paikka missä myyjä ei laittanut pukuja asiakkaan päälle (paitsi takaa kiinni), eikä lisännyt klipsuja tai nuppineuloja jotta mekko olisi istunut omaan kroppaan paremmin.

Zazabellassa on vielä syyskuun ajan osassa puvuista -25%, joten kannattaa mennä kipin kapin jos jonkun alennuksen toivossa elää =)
Merkkejä heiltä löytyi laidasta laitaan, mm. Allure bridal, Ella Rosa, Whiteone by Pronovias, Mori Lee, Ladybird jne!

Tämän sovituksen suosikiksi nousi Allure Bridalsin puku, mutta siitäkään ei tullut sellaista wau -fiilistä tarpeeksi. (Mahtaakohan se tulla ikinä? Oonko liian vaativa!!?) Hunting siis jatkukoon!




4 kommenttia:

  1. Toivottavasti löydät vielä puvun, josta saat vau-kokemuksen! :) Itsekin menin aikanaan Helsingin Zazabellaan vähin odotuksin, mutts yllätyin positiivisesti ja kaiken lisäksi löysin vieläpä pukunikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toivotaan, onneksi tässä on vielä ihan hyvin aikaa! :) Sun puku oli kyllä tosi upea kun kävin sitä kerran kurkkaamassa! :)

      Poista
  2. Kyl me se viel löydetään💪🏼👰🏼👰🏼👰🏼

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥