torstai 13. lokakuuta 2016

SAVE THE DATE

Jess! Save the datet done!! Yksi asia vähemmän tehtävänä. 

Saimme vuosi sitten kihlajaislahjaksi ystävältäni lahjakortin Jere Satamon kihlakuvaukseen (PARAS lahja ikinä!!!!), ja sinä päivänä kun nuo meidän valokuvat saapuivat sähköpostiini, päätin samantien mistä kuvasta haluan tehdä meille sitten save the date -kutsut! (Vaikka niitähän ei edes aluksi ollut tarkoitus tehdä, wupsie!)

Mietin miten saisin kauniit ja yksinkertaiset, mutta edulliset save the datet meille tehtyä.. Menin lempparisivustolle eli picmonkeyn sivuille ja latasin kuvamme sinne. Kirjoitin kuvaan haluamani tekstit ja kuvasta tuli yllättävän kivannäköinen! Tein monta monta erilaista vaihtoehtoa fontteja vaihdellen ja tallensin kaikki kuvat koneelle. Lopuksi katselin muokkaamiani kuvia koneelta ja laitoin Ifolorille tilaukseen niistä eniten silmää miellyttävät versiot. Tilasin kuvia eri kokoisina, sillä en vielä osannut ajatella mikä koko olisi paras vaihtoehto tähän tehtävään.

Kaksi päivää tilauksesta kuvat tippuivat postiluukusta ja olin todella, todella innoissani! :) Kuvat oli mielestäni erittäin kivoja!! Levitin kuvat pöydälle ja mietittiin sitten yhdessä mikä niistä valittaisiin THE kortiksi.







Päädyimme yksimielisesti samaan kuvaan ja laitoin Ifolorille heti uuden tilauksen menemään!


Haluttiin yksinkertaisesti painottaa kortissa vain häiden päivämäärää ja sijaintia! 

Kävin ostamassa sopivan kokoiset kirjekuoret (Sinooperi) ja pääsin vihdoin käyttämään söpöjä tarrojamme, jotka tilasin joskus aikaisemmin Ebaysta. (Näistä lisää juttua myöhemmin!)

Hintaa kuville tuli 0,09€/kpl, joten ei paha hinta ollenkaan vaikka niitä joutuisi jopa 100 kpl lähettämään!




Täysin ruusuilla tanssien ei kuitenkaan tästäkään hommasta selvitty, nimittäin tällä kertaa parisuhteemme sietokykyä koetteli postiosoitetarrojen tulostaminen Wordilla..!! Siis HUH mitä hommaa! :D Nyt ne on onneksi sitten valmiiksi tehty myös kutsujen lähettämistä varten. :)

Mutta suosittelen tosiaan Picmonkeyn käyttämistä tässäkin, musta se on tosi helppo ja kiva ohjelma, tietty ennen kaikkea vielä ilmainenkin! :)

Save the dateihin kului kokonaisuudessaan budjetista noin 45€, not bad!! :)
Enitenhän tässä maksoi postimerkit, joten jos haluaa senkin summan laittaa johonkin muuhun, niin nämä olisi voinut toki antaa vieraille heidät tavatessaan, tai sitten esimerkiksi lähettää sähköpostitse. Itse kuitenkin halusin "vanhanaikaisesti" postittaa nämä vieraille. :)



7 kommenttia:

  1. Aivan ihanat save the datet! Tykkään tällaisesta pelkistetystä tyylistä tosi paljon. :) nuo tarrat on myös ihanat, pitääpä itsekin miettiä tuollaisten tilaamista..

    Tulostitteko nuo kortit siis itse vai tilasitteko jostain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin Ifolorilta, on siis ihan vaan valokuvat! :)

      Poista
    2. Ok, kiitos tiedosta! :) Meilläkin tämä save the daten lähettäminen edessä ja pohditaan miten itse tehtäisiin.

      Poista
  2. Oi kuinka kivat save the date -kortit! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥