maanantai 17. lokakuuta 2016

Tarrat omalla painatuksella


Tilasin tarroja omalla painatuksella jo silloin kun löimme päivämäärämme lukkoon. Halusin tilata erilaisia vaihtoehtoja, joista nämä ovat kyllä tämän hetkiset lempparini. :) Tilasin tarrat Ebaysta, ja niillä taisi olla hintaa noin kolme euroa (120 kpl).

Olen keksinyt niille jo paljon käyttöä ja nyt jaan niistä kivoimmat ideat myös teille! :)



Tarroilla saa helposti koristeltua vaikka mitä! Vieraslahjat tai karkkibuffetin pussit ja purkit saavat kivan lisän kun niihin laittaa koristeeksi pienen personoidun tarran. Myös pulloihin on saatavilla vaikka minkälaisia personoituja etikettejä, jopa hääparin kuvalla. Täten voi siis tuunata häihin vaikka omanlaiset hääviinipullot!



Itselleni on tärkeää, että koristeluissa on mietitty kaikki asiat pienistä yksityiskohdista lähtien, joten meidän häissä tullaan varmasti näkemään meidän tarrojamme vielä enemmänkin kuin vain kirjekuorien sinetteinä.

Varsinkin nuo juomalasit ovat minusta aivan ihanat kun niihin on lisätty hääparin nimet, ja etenkin jos illalla meinaa käyttää muovisia boolilaseja, on tuo tarra minusta todella kiva koriste.
Tietysti myös itsetehtyihin juomalaiseihin (eli lasipurkkeihin) saa kivan ulkonäön tarroilla! :)

Pilleistä ja drinkkitikuista saa myös erittäin söpöt lisäämällä niihin tarrat. Menut ja hääohjelmat voi myös koristella tarroilla, tai esimerkiksi lasiset kukkamaljakot. Ideoita on loputtomasti! :)

Tarroja löytyy moneen lähtöön, valmiilla teksteillä tai ihan omanlaisella designillä jos sellaisen haluaa!

Ebayn lisäksi tarroja on saatavilla monestakin eri paikkaa, mutta ainakin Vistaprintiltä tai Calligraphenista niitä löytyy.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥