maanantai 19. syyskuuta 2016

11 kuukautta häihin

Sain kaasoiltani hääkalenterin josta kerroinkin tässä postauksessa. Tänään oli aika avata taas uusi paketti, sillä on 19. päivä ja nyt häihin on aikaa tasan 11 kuukautta  :) (Apua!?!? Just niihin oli se 600 päivää aikaa!!)

Paketti oli jälleen kerran erittäin hyödyllinen, nimittäin se sisälsi tällä kertaa laastaripaketin ja kenkiin laitettavia geelipehmusteita! Kaasot ovat varmasti siis ajatelleet paketteihin kaikkea mitä tulen hääpäivänä tarvitsemaan, saa nähdä arvasinko oikein!
On ne mun kaasot kyllä ihania 



Tuijoteltuani tuota 11 kuukautta häihin -korttia, kaivoin mun suunnitteluvihot esiin ja katsoin mitä listassani lukee syyskuun kohdalla.. Kyllä, minulla on to do -lista kullekin häitä edeltävälle kuukaudelle, ja syyskuun kohdalla komeilee save the datejen lähettäminen! Eilen päästiin yhteisymmärrykseen save the datemme ulkoasusta ja äsken laitoinkin ne tilaukseen. Jos vaikka viimeistään ensi viikolla saisi sitten ne postiin ja perille vieraille! :)


Onneksi olen ihminen joka rakastaa listojen tekemistä :D Tästä on mulle vielä paljon hyötyä myöhemmin kun itseni tuntien kriiseilen mitä on vielä tekemättä!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥